Η μουσική παράσταση – φαινόμενο που έχει χαρακτηριστεί ως «ο ωραιότερος φόρος τιμής που αποτίθηκε ποτέ στην καριέρα της Εντίθ Πιάφ» και έχει ταξιδέψει σε 50 διαφορετικές χώρες του κόσμου, το «Piaf! The Show», έρχεται στην Αθήνα, και στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Edith Piaf - La vie en rose (Officiel) [Live Version]

Από το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης μέχρι το Olympia του Παρισιού το μουσικό αυτό αφιέρωμα στην κορυφαία Γαλλίδα ερμηνεύτρια έχει συναρπάσει κοινό, κριτικούς αλλά και στενούς φίλους της, όπως ο Charles Aznavour και η Ginou Richer. Η ζωή και η καριέρα της Εντίθ Πιαφ ξετυλίγεται επί σκηνής με οδηγό τα δημοφιλέστερα τραγούδια της μεταξύ των οποίων τα «La Vie En Rose», «Non Je Ne Regrette Rien», «La Foule, Milor» κ.α., με φόντο ένα πρωτότυπο σκηνικό αλλά και σπάνιες φωτογραφίες της οι οποίες βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Edith Piaf - Non, je ne regrette rien (Audio officiel)

Η σύλληψη και η σκηνοθεσία είναι του Gil Marsalla ενώ πρωταγωνιστεί η Nathalie Lermitte η οποία κολούθησε το έμφυτο κάλεσμα του τραγουδιού που διέθετε από την ηλικία των έξι μόλις ετών, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με την ορχήστρα του πατέρα της και τραγούδησε μπροστά σε 500 άτομα. Την ημέρα που έκλεισε τα 18 της χρόνια, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Tu es tout ce que j’aime», δύο singles από το οποίο πούλησαν πάνω από 400.000 αντίτυπα.

Η Nathalie Lermitte ηχογράφησε πολλά θεματικά τραγούδια για τηλεοπτικές σειρές και κινούμενα σχέδια. Το 1989 έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική κωμωδία, όταν κλήθηκε να παίξει το ρόλο της Cristal στο «Starmania», το οποίο ανέβηκε για 3 χρόνια στο Théâtre Marigny στο Παρίσι και στη συνέχεια ακολούθησε διεθνή περιοδεία που τελείωσε στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Ακολούθησε μια σειρά από επιτυχημένους ρόλους σε μιούζικαλ στα οποία έπαιξε το ρόλο της Edith Piaf.

Το 2018 εντάχθηκε στην παράσταση «Piaf! The Show» και συνεχίζει να γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία με εμφανίσεις στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ντουμπάι, τη Νότια Αμερική, και την Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη: