Το έκτο άλμπουμ του ανακοίνωσε ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν με τίτλο «-» και προφέρεται «Subtract». Το συγκεκριμένο είναι το τελευταίο στη σειρά των άλμπουμ του με τίτλους από μαθηματικά σύμβολα, σύμφωνα με τον Guardian.

Για την παραγωγή του συνεργάστηκε με το μέλος του ροκ συγκροτήματος «The National», Άαρον Ντέσνερ (Aaron Dessner). Περιέχει 14 τραγούδια που χαρακτηρίζονται από «φολκ στοιχεία και ολοκληρωμένες ορχηστρικές ενορχηστρώσεις».

Εντ Σίραν: Τι συνέβη το 2022 και ακύρωσε τη δουλειά 10 ετών

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ακύρωσε 10 χρόνια δουλειάς ενώ αρχικά έγραφε ένα αμιγώς ακουστικό άλμπουμ μετά από μια σειρά γεγονότα που του συνέβησαν στην προσωπική του ζωή στις αρχές του 2022.

«Μέσα σε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου», ανέφερε σε δήλωσή του ο τραγουδιστής.

Και αποκάλυψε ότι η έγκυος σύζυγός του είχε διαγνωστεί με «όγκο και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε θεραπεία μέχρι να γεννήσει», ο θάνατος του «καλύτερου φίλου… αδελφού για μένα» Τζαμάλ Έντουαρντς και η δίκη για λογοκλοπή του τραγουδιού «Shape of You» όπου τελικά την κέρδισε τον Απρίλιο του 2022.

«Βρισκόμουν σε ένα μείγμα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Για πρώτη φορά δεν προσπάθησα να κάνω ένα άλμπουμ που να αρέσει στους ανθρώπους. Έβγαλα κάτι ειλικρινές και αληθινό για αυτή τη στιγμή της ζωής μου», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη: