search

AREA 51

Ένας διευθύνων κρατικής εταιρίας που ερευνάται από την Δικαιοσύνη και ένας ΓΓ υπουργείου, που ερευνάται από το ξέπλυμα, στηρίζονται από τις συζύγους τους που έχουν προσωπική πρόσβαση σε Μαξίμου – πρωθυπουργό!

Η επιτομή της αναξιοκρατίας! Άχρηστοι και επικίνδυνοι με ισχύ, επιρροή, αλαζονεία και τις υπέρογκες αμοιβές, οδηγούν την ΝΔ προεκλογικά στον πάτο αν δεν τους πετάξει ο Κυριάκος!

Ένας διευθύνων κρατικής εταιρίας που ερευνάται από την Δικαιοσύνη και ένας ΓΓ υπουργείου, που ερευνάται από το ξέπλυμα, στηρίζονται από τις συζύγους τους που έχουν προσωπική πρόσβαση σε Μαξίμου - πρωθυπουργό!

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε, όπου βασιλεύει η αναξιοκρατία και συνήθως οι άχρηστοι απολαμβάνουν υψηλών θέσεων επιρροής και ισχύος, με ιλιγγιώδεις απολαβές την ώρα που η κοινωνία υποφέρει, σας αποκαλύπτω:

Ένας Διευθύνων Σύμβουλος κρατικής εταιρίας, μάνατζερ της συμφοράς και της χειρίστης υποστάθμης που έχει στην κυριολεξία «καταστρέψει» την δημόσια επιχείρηση με πράξεις και παραλείψεις, για τις οποίες ήδη ερευνάται από την Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο Εισαγγελέα!

Ένας Γενικός Γραμματέας παραγωγικού Υπουργείου, το όνομα του οποίου εμπλέκεται με φορέα που μοίραζε επιδοτήσεις εκατομμυρίων από τα κοινοτικά προγράμματα σε πλήθος επιχειρήσεων με μαϊμού στοιχεία, υπόθεση που ερευνάται από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Και οι δύο προβεβλημένοι άνδρες, τους οποίους η πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα θεωρεί ανίκανους και επικίνδυνους για τον δημόσιο βίο και που αν έχεις επιχείρηση δεν τους παίρνεις ούτε για κλητήρες, έλκουν την ισχύ και την επιρροή τους, πέριξ του Πρωθυπουργού και του Μεγάρου Μαξίμου!

Καθώς οι σύζυγοι και των δύο συνδέονται είτε προσωπικά με φιλία, είτε επαγγελματικά στον χώρο του γραφείου, με το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού αλλά και τον ίδιον!

Ο οποίος προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι ζημιά του κάνουν οι δύο άνδρες, οι οποίοι δεν επελέγησαν ούτε διατηρούνται στις θέσεις τους λόγω προσόντων και ικανοτήτων, αλλά γιατί φροντίζουν γιαυτό οι κυρίες τους!

Δυστυχώς έτσι, δεν πάμε καλά για τις εκλογές!

Γιατί αν ο πρωθυπουργός δεν αποφασίσει να πετάξει τα βαρίδια στη θάλασσα, το καράβι δεν θα φτάσει στον προορισμό του…

Διαβάστε περισσότερα