Στο Λος Άντζελες βρίσκεται η Μπιγιονσέ για την παγκόσμια περιοδεία της και γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της επί σκηνής, με έναν ξεχωριστό καλεσμένο-έκπληξη να της τραγουδά το Happy Birthday: την Νταϊάνα Ρος.

Το πλήθος των 70.000 και πλέον θεατών στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν η 79χρονη ντίβα της μουσικής ανέβηκε στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας ένα λαμπερό, αστραφτερό μαύρο φόρεμα.

Λίγο μετά τις 11 λοιπόν το βράδυ, η Νταϊάνα Ρος ανέβηκε στη σκηνή και, υπό την καθοδήγησή της, βοήθησε το πλήθος να τραγουδήσει το «Happy Birthday».

Ποιοι διάσημοι πήγαν στη συναυλία της Μπιγιονσέ

Φυσικά, πέρα από την Νταϊάνα Ρος, πλήθος διασημοτήτων βρέθηκε στη συναυλία της Μπιγιονσέ -όπως και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι πριν από μερικές ημέρες. Χθες το βράδυ στη συναυλία ήταν και η Κάιλι Τζένερ με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, καθώς φαίνεται πως δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μετά από μήνες φημών που τους ήθελαν μαζί.

Άλλοι διάσημοι ήταν οι Αντέλ, Zendaya, Τομ Χόλαντ, Κέιτ Χάντσον, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ, ο Κρις Ροκ, η Lizzo, η Κέιτι Πέρι, η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν και πολλοί άλλοι.

Το σόου ξεκίνησε ακριβώς στις 21:04, συμπίπτοντας με τα γενέθλιά της στις 4 Σεπτεμβρίου, με την Νταϊάνα Ρος να ανεβαίνει στη σκηνή λίγες ώρες αργότερα, χαιρετώντας το κοινό με το «Hello L.A.».

Το «Happy Birthday» από την Νταϊάνα Ρος στην Μπιγιονσέ

Η Νταϊάνα Ρος ερμήνευσε το τραγούδι της «Love Hangover» πριν ευχηθεί στην Μπιγιονσέ «Χρόνια Πολλά», με τη διάσημη τραγουδίστρια να σπεύδει να την αγκαλιάσει με δάκρυα στα μάτια.

«Είμαι εδώ για να γιορτάσω τα γενέθλια της Μπιγιονσέ» είπε η Νταϊάνα Ρος, ενώ η εορτάζουσα εθεάθη να της λέει: «Σ’ αγαπώ».

Μετά το «Happy Birthday» που τραγούδησε με τη βοήθεια του κοινού, αγκαλιάστηκαν ξανά, με την Νταϊάνα Ρος να ακούγεται να ρωτάει: «Ξαφνιάστηκες;».

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είσαι τόσο καταπληκτική! Αυτή είναι η θρυλική Νταϊάνα Ρος!» δήλωσε η Μπιγιονσέ, καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε.

Ο παθιασμένος λόγος της Μπιγιονσέ -Ευχαρίστησε τους πάντες

Στη συναυλία η Μπιγιονσέ εκφώνησε έναν παθιασμένο λόγο, ευχαριστώντας τους θαυμαστές, την οικογένειά της και τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος Destiny’s Child:

«Η ψυχή μου είναι γεμάτη. Είμαι τόσο ευγνώμων, που προσπαθώ να μην κλάψω. Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στη σκηνή. Είμαι ευγνώμων που κοιτάζω και βλέπω τα πρόσωπά σας.

»Είμαι ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω έναν ασφαλή χώρο για όλους εσάς. Είμαι ευγνώμων για τη μουσική, για την ικανότητα να θεραπεύω τον εαυτό μου μέσω της μουσικής, η οποία στη συνέχεια θεραπεύει όλους εσάς».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους γονείς της, Τίνα και Μάθιου Νόουλς, και τον σύζυγό της Τζέι Ζι, αναφερόμενη μάλιστα στο επιτυχημένο άλμπουμ της Lemonade, του 2016.

«Είμαι ευγνώμων για κάθε δάκρυ, για κάθε χρόνο. Είμαι ευγνώμων για τα παιδιά μου. Είμαι ευγνώμων για τον σύζυγό μου. Είμαι ευγνώμων για όλες τις μαλ@@@@@ που έχουμε περάσει», είπε.

«Είμαι ευγνώμων για τον όμορφο πατέρα μου που είναι εδώ απόψε. Τον ευχαριστώ για τη θυσία του, για τον πόνο του. Είμαι ευγνώμων για τη μητέρα μου, την όμορφη βασίλισσά μου. Είμαι ευγνώμων που όλοι έχουμε την ικανότητα να κάνουμε λεμονάδα από τα λεμόνια μας», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι είναι επίσης «ευγνώμων για την Kelly Rowland, τη Michelle Williams, τη LeToya Luckett, τη LaTavia Robertson», τα μέλη των Destiny’s Child.

«Είμαι ευγνώμων για όλους εσάς που είστε μαζί μου από το 1997. Είμαι ευγνώμων για κάθε ελάττωμα, για κάθε ραγάδα, για κάθε FUPA. Σας ευχαριστώ που είμαι εδώ στα 42 μου χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη χαρά και ευχαριστώ τον Θεό. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: