Η Έμα Γκρέντε από μικρή ονειρευόταν να εργαστεί στο χώρο της μόδας. Αφού δούλεψε σε διάφορες εταιρείες στη βιομηχανία της μόδας, η Γκρέντε αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της επιχείρησης.

Συνδέθηκε για πρώτη φορά με την οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ το 2015 και στη συνέχεια, συνεργάστηκε με αρκετά από τα μέλη της διάσημης οικογένειας μέσω της δημιουργίας επιχειρήσεων. Κατάφερε με τον τρόπο αυτό, να αποκτήσει τεράστια κέρδη. 

Τα πρώτα βήματα στη βιομηχανία της μόδας

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το therichest, η μητέρα της Γκρέντε, την ενθάρρυνε να κυνηγήσει το όνειρό της για τη μόδα.

Έτσι, η νεαρή κοπέλα σπούδασε στο London College of Fashion. Λίγο αργότερα, ωστόσο, αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές της, για να κάνει πρακτική στη διάσημη εταιρεία μόδας, Gucci. Σε ηλικία μόλις 26 ετών, η Γκρέντε δημιούργησε τη δική της εταιρεία μάρκετινγκ, τη ITB Worldwide.

Υπήρξε διευθύνουσα σύμβουλος καθώς και πρόεδρος στην εταιρεία της για εννέα χρόνια.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε, τράβηξε το ενδιαφέρον δεκάδων επενδυτών οι οποίοι θέλησαν να την εξαγοράσουν. Τελικά, το 2018, η Γκρέντε πούλησε την εταιρεία της, στην Rogers & Cowan PMK.

Χάρη στο ποσό που κατάφερε να αποκομίσει από τη συγκεκριμένη συμφωνία, υλοποίησε το επόμενο επιχειρηματικό της εγχείρημα.

Η Γκρέντε πλησίασε την Κρις Τζένερ, το 2015 προτείνοντάς της, να δημιουργήσουν μαζί με την κόρη της, Κλόε Καρντάσιαν την μάρκα μόδας Good American, εταιρεία η οποία πουλάει τζιν σε όλα τα μεγέθη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Grede (@emmagrede)

Δουλεύοντας με τις Καρντάσιανς

Αφού πέρασε ένα χρόνο αναπτύσσοντας την ιδέα για την Good American και φτιάχνοντας στρατηγικές, λάνσαραν την εταιρεία τον Οκτώβριο του 2016. Ενώ η Emma Grede περίμενε ότι η επιχείρηση θα ήταν αργή και θα χρειαζόταν χρόνος για να δημιουργηθεί, χάρη στη δημοφιλία της Κλόε Καρντάσιαν, η εταιρεία κατάφερε να αγγίξει τα 1 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα σε μόλις, μια μέρα.  

Δύο χρόνια έπειτα από την τεράστια επιτυχία της Good America, η Κιμ Καρντάσιαν προσέγγισε την Γκρέντε για να αναπτύξει μια μάρκα ρούχων με το όνομα Skims. Κατέχει το 8% του συνολικού μεριδίου στην επωνυμία που έχει εκτοξευθεί σε επιτυχία χάρη στη διάσημη influencer, Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως αναφέρεται από το Forbes, η Skims έχει αποτίμηση 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο του 2022. Ενώ το μερίδιο της Γκρέντε στη Skims είναι αρκετά μικρό, είναι επίσης, συνιδιοκτήτρια στην Good American, κατέχοντας το 23%.

Η Έμα Γκρέντε έχει καταφέρει να εμπνεύσει τη βιομηχανία της μόδας με την ικανότητά της να εργάζεται σκληρά και να επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, η Γκρέντε έχει δημιουργήσει μία περιουσία ύψους 360 εκατομμυρίων δολαρίων. Πιο πρόσφατα, η Γκρέντε χαρακτηρίστηκε ως μία από τις 100 γυναίκες επιχειρηματίες με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Διαβάστε ακόμη: