Ο Σεπτέμβριος βρήκε την Κιμ Καρντάσιαν πολύ μπίζι με το να πουλάει και να αγοράζει σπίτια. Σε λίγες μόλις μέρες έβγαλε στο σφυρί την έπαυλη στο Hidden Hills και ένα διαμέρισμα στο Calabasas ζητώντας και για τα δύο γύρω στα 7 εκατομμύρια δολάρια.

Την ίδια εβδομάδα εκταμίευσε από τους λογαριασμούς της το αστρονομικό ποσό των 70.4 εκατομμυρίων για να αγοράσει το σπίτι της Σίντι Κρόφορντ. Η έπαυλη βρίσκεται στην περιοχή Encinal Bluffs του Μαλιμπού, όπου διάφοροι celebrities, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Νιλ Ντάιμοντ, έχουν στήσει το τσαρδάκι τους. Το νέο ακίνητο της Κιμ βλέπει ωκεανό και είναι τελείως διαφορετικό από τα μίνιμαλ, ιαπωνικής Tadao Ado αισθητικής, σπίτια στα οποία ζούσε μέχρι σήμερα. Χωρίζοντας από τον Κάνιε Γουέστ, που το είχε με την αρχιτεκτονική και το μίνιμαλ, μας δείχνει το δικό της γούστο.

Το σπίτι χτίστηκε το 1944 και καταλαμβάνει έκταση 6 στρεμμάτων. Κάποτε ανήκε στον επιχειρηματία βιοτεχνολογίας Walter de Logi. Όταν αυτός αποδήμησε εις Κύριον, η χήρα του το πούλησε στο ζεύγος Κρόφορντ και Γκέρμπερ για περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια. Αφού στέγασαν τον έρωτα και την οικογένειά τους για μερικά χρόνια, στη συνέχεια πούλησαν το σπίτι σε ένα fund από το οποίο το απέκτησε η Κιμ, κράτησαν όμως μια έκταση 3 στρεμμάτων περίπου για τα γεράματα. 

Το μεσογειακού στιλ νέο αρχοντικό της Καρντάσιαν εξασφαλίζει την απομόνωση και τη ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Στέκει μόνο του στην κορυφή ενός βράχου. Kατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει το εξοχικό της reality star. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, είναι ψηλοτάβανο, κι έχει μεγάλα παράθυρα ώστε η θέα προς τον Ειρηνικό να είναι απρόσκοπτη. Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο και η Κιμ θα το τιμήσει με το παραπάνω.

Το highlight του σπιτιού είναι η τραπεζαρία: Τεράστια, μπορεί να χωρέσει όλο το καρντασαίικο, που είναι πολυπληθές, για τσιμπούσια. Επίσης υπάρχουν πολλοί ημιυπαίθριοι χώροι για χαλάρωση κάτω από τον ήλιο ή για σοβαρές συζητήσεις σαν αυτές που μόνο οι αδελφές Καρντάσιαν μπορούν να κάνουν μεταξύ τους. Μια μικρή λεπτομέρεια που ταιριάζει με την αισθητική και το κιτς της νέας ιδιοκτήτριας: δίπλα στην πισίνα υπάρχει τζάκι!

Η οικία στο Μαλιμπού δίνει τη δυνατότητα στην Κιμ να ξεφαντώνει με διάφορους τρόπους: μπορεί να ξεφαντώνει στο σπα, στο γήπεδο τένις, στον κήπο με τα τροπικά φυτά, στην κρυφή παραλία που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι και συνδέεται με ιδιωτική σκάλα.

Διαβάστε ακόμη: