«Της βγήκε η ψυχή» της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι να φτάσει στη νίκη επί της Έλτσε με 1-0. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «έπαιξε με τη φωτιά» στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και γλίτωσε το… έμφραγμα στις καθυστερήσεις αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι! Έτσι οι «ροχιμπλάνκος» πήγαν στο +5 από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έστω και με ματς περισσότερο.

Ο Σουάρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 16’, αλλά το γκολ ορθώς δεν μέτρησε αφού στο ξεκίνημα της φάσης, όταν ο Γιορέντε του άφησε την μπάλα, ήταν για… χιλιοστά οφσάιντ όπως απεφάνθη το VAR.

Ωστόσο, οκτώ λεπτά μετά, το 0-1 ήταν γεγονός για την Ατλέτικο, με τον Γιορέντε να γίνεται αυτή την φορά αποδέκτης της πάσας του Καράσκο και να σκοράρει με δυνατό σουτ για 12η φορά στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, αλλά με την χρήση VAR κι αυτό ακυρώθηκε, καθώς δεν υπήρξε χέρι.

Στην επανάληψη, ακυρώθηκε ξανά γκολ του Σουάρες, στο 64’ και πάλι για υπόδειξη οφσάιντ στον Ουρουγουανό επιθετικό!

Κι ενώ όλα έδειχναν «διπλό», ήρθε ο Γιορέντε να κάνει εκείνος χέρι και πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο 90′. Με τον Φιντέλ ωστόσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Όμπλακ, στις καθυστερήσεις, αλλά τις… καρδιές των «κολτσονέρος» στις θέσεις τους και την πίεση για νίκες σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα…

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.