Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν με τη μάχη για την κατάκτηση της La Liga να μαίνεται η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα σοκ από τη Γρανάδα με 2-1 μέσα στο «Καμπ Νόου»! Η ομάδα του Ρόναλντ άφησε ανεκμετάλλευτη τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να αφήσει πίσω της την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έτσι η ομάδα του Σιμεόνε παραμένει στην κορυφή στο +2 από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και στο +3 από τη Σεβίλλη.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ  στο 23’ μετά από ωραίο συνδυασμό Γκριεζμάν και Μέσι  ο Αργεντινός πλάσαρε όμορφα για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 33χρονος έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Ααρόν σταμάτησε εντυπωσιακά και κράτησε το 1-0.

Η Γρανάδα αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και… έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Μπαρτσελόνα. Στο 63′ ο Ερέρα έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Μινγκέθα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ματσίς από αριστερά πλάσαρε για το 1-1.

Η απόλυτη ψυχρολουσία για τους Καταλανούς ήρθε στο 79′. Ο Αντριάν Μαρίν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, Πικέ και Ουμτιτί άφησαν εντελώς μόνο του τον Μολίνα και ο επιθετικός της Γρανάδα έστειλε εύκολα με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μινγκέθα (72’ Ντεμπελέ), Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς (81’ Τρινκάο), Μορίμπα (72’ Πέδρι), Μέσι, Γκριεζμάν

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ααρόν Εσκανδέλ, Φουλκιέ, Νεχουέν Πέρεθ, Χερμάν Σάντσεθ, Ντίαθ, Ετεκί (61’ Γκοναλόν), Ερέρα, Ματσίς (75’ Αντριάν Μαρίν), Κίνι, Σολδάδο (61’ Μολίνα), Σουάρες (86’ Φέδε Βίκο)

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.