Μετά το σόου του Τσετσένου ηγέτη, Ρασμάν Καντίροφ με ένα Tesla Cybertruck, το οποίο εξόπλισε με ένα πολυβόλο, ο Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης της εταιρείας έδωσε τη δική του απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μασκ απάντησε σε σωρεία σχολείων στο «Χ» τα οποία τον κατηγορούσαν ότι ο ίδιος δώρισε το όχημα στον στρατηγό, που συνεργάζεται στενά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η απάντησή του ήταν κάθετη: «Είστε τόσο καθυστερημένοι που πιστεύετε πως δώρισα ένα Cybertruck σε έναν Ρώσο στρατηγό;».

Το σχόλιο του Έλον Μασκ έρχεται ως απάντηση στον Αμερικανό συγγραφέα, καθηγητή, δικηγόρο και συγγραφέα, Σεθ Άμπραμσον, ο οποίος νωρίτερα είχε αναρωτηθεί ότι ο Έλον Μασκ διαθέτει οχήματα έτοιμα για στρατιωτική χρήση σε εγκεκριμένους εχθρούς της Αμερικής.

«Γιατί αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη ιστορία στην Αμερική σήμερα; Γιατί το West Point χαϊδεύει έναν άνθρωπο που εργάζεται ανοιχτά εναντίον των ΗΠΑ;», έγραψε ο Άμπραμσον.

«Αυτό είναι ακόμα ένα παράδειγμα του πόσο ψεύδονται τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης», απάντησε από την πλευρά του ο Έλον Μασκ.

Σημειώνεται ότι ο Άμπραμσον είχε κοινοποιήσει την είδηση από τον Anton Gerashchenko, σύμβουλο του Ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, ο οποίος αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έλον Μασκ έδωσε το όχημα στον Καντίροφ.

Διαβάστε ακόμη: