Η Ελεονώρα Μελέτη καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής της με κέφι και χορό.

Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» έκανε είσοδο στο πλατό φορώντας μια μαύρη μπλούζα με κόκκινα λουλούδια σαν μια άλλη Σπανιόλα και οι συνεργάτες της έβαλαν μουσική, για να χορέψει στη συνέχεια λίγο φλαμένγκο στον τηλεοπτικό αέρα.

Απευθυνόμενη στη συνέχεια, στους συνεργάτες της στο πάνελ του «MEGA Καλημέρα» είπε: «Σήμερα έχουμε spanish διάθεση, έχουμε βγει να χορέψουμε κλακέτες» είπε στους συναδέλφους της και ξέσπασε σε γέλια.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια υποδέχεται το κοινό με χορούς. Το ίδιο έκανε και τον περασμένο Δεκέμβριο. Παρακολουθώντας βίντεο από το γλέντι με το ζευγάρι να χορεύει, η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε τα παλιά, όταν χόρευε και εκείνη τσιφτετέλι και πήγαινε τη μέση της πολύ πίσω, όπως η ίδια είπε. «Μιλάμε κατέβαινα πίσω πίσω, τι ευλυγισία! Μέχρι τα 25 το έκανα» θυμήθηκε.

Αμέσως άρχισε να ηχεί στο πλατό το  «Ελενίτσα» από τη Χάρις Αλεξίου.  Τότε, η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι στο κέντρο του πλατό, με τους συνεργάτες της να την αποθεώνουν.

Διαβάστε ακόμη: