Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και όλο αυτό το διάστημα δέχονται πολλά σχόλια για τη σχέση τους.

Οι θαυμαστές και followers του ποδοσφαιριστή σχολίαζαν τις επιδόσεις του εντός γηπέδου κατηγορώντας την παρουσιάστρια αν έχανε η ομάδα τους.

Στο μεταξύ, ποδοσφαιρική γεύση συνεχίζουν να έχουν οι αναρτήσεις της Ελένης Βουλγαράκη στα social media, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ελένη Βουλγαράκη: Τώρα την αποθεώνουν για τον Φώτη Ιωαννίδη

Βέβαια, τα αρνητικά σχόλια του πρώτου καιρού έχουν μετατραπεί σε αποθέωση για την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό, αναλογικά και με την εικόνα του 24χρονου επιθετικού στο γήπεδο.

Έτσι, μετά τα μηνύματα για τον Παναθηναϊκό το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε και στην Εθνική, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη μετά το 5-0 επί του Καζακστάν.

«Με σένα πάμε καρφωτοί EURO, να σαι καλά» της έγραψε κάποιος. «Πετάει ο Φωτάρας» σχολίασε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, ορισμένοι ακόλουθοί της αντέδρασαν με τα παραπάνω, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Αφήστε την κοπέλα ήσυχη. Αν θέλετε (να γράψετε) για τον Φώτη Ιωαννίδη, πηγαίνετε στον λογαριασμό του και γράψτε».

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Ο χωρισμός και το… προξενιό

Ο Φώτης Ιωαννίδης έως το καλοκαίρι ήταν σε σχέση με μια άλλη μελαχρινή κοπέλα την οποία δεν είχε επίσης… προβάλει στα social media. Όταν χώρισε έμεινε για ένα διάστημα μόνος του μέχρι να έρθει στη ζωή του η Ελένη Βουλγαράκη.

Οι φήμες λένε ότι το προξενιό έκανε ο «Μισθοφόρος» που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο Φώτης δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης με την οποία έχουν πολλά κοινά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μένει χρόνια στη Γλυφάδα αλλά για χάρη της καλής του έχει ανέβει στα βόρεια. Δεν μένει πλέον δίπλα στη θάλασσα αλλά σε μια ιδιαίτερα πευκόφυτη περιοχή στα βόρεια της Αθήνας για να είναι μαζί με την αγαπημένη του Έλενα.

Ο στράικερ του ΠΑΟ κάνει πολύ ήσυχη ζωή και με την αγαπημένη του περνούν πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτή είναι η αγαπημένη τους συνήθεια. Βέβαια τους έχουν δει και στο κέντρο για φαγητό σε εστιατόριο με αμερικάνικη κουζίνα.

Διαβάστε ακόμη: