Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετρά έναν χρόνο περίπου και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Secret, ο Φώτης Ιωαννίδης γνώρισε την Ελένη Βουλγαράκη στην οικογένειά του, που όχι µόνο τη συμπάθησαν, αλλά και την καμαρώνουν.

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης είναι μαζί και ερωτευμένοι/ φωτογραφία NDP

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης είναι μαζί και ερωτευμένο

Μάλιστα και ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γνωρίσει και εκείνος την οικογένεια της Ελένης Βουλγαράκη, αφού η γοητευτική παρουσιάστρια ένιωσε πως αυτόν τον άνθρωπο θέλει να γνωρίσουν οι γονείς της.

«Είμαι πολύ καλά. Δε θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι. Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δε με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ», δήλωσε πρόσφατα η Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμη: