Ελένη Μενεγάκη και Mega ρίχνουν τίτλους τέλους στη συνεργασία τους, μετά τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας φέτος το καλοκαίρι.

Η ηχηρή μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάϊο του 2021 και το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες του Mega, όπου ξεκίνησε την καριέρα της η Ελένη Μενεγάκη, φέρονται να έδωσαν τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στην παρουσιάστρια, ωστόσο, κατά πληροφορίες, η διαφωνία των δύο μερών αφορά οικονομικά ζητήματα και όχι την τηλεοπτική ζώνη της εκπομπής της.

Να σημειωθεί πάντως ότι παρά την δημοφιλία της παρουσιάστριας, η εκπομπή δεν σημείωνε ικανοποιητική τηλεθέαση.

Μία τριετία στο Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται λοιπόν, το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει άγνωστο αν η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο τηλεοπτικό στερέωμα ή θα αποσυρθεί για όσο εκείνη κρίνει απαραίτητο.

Ελένη Μενεγάκη: Η αστρολογική ανάλυση που έκανε η Άση Μπήλιου για την αποχώρησή της από το Mega

Από την πλευρά της, η Άση Μπήλιου σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, κάνοντας τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας.

«Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού. Στα γενέθλιά της ήταν η έκλειψη που φέρνει εκπλήξεις. Θεωρώ ότι το έχει καιρό τώρα επεξεργαστεί το πώς θα είναι. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές που πολλές φορές δεν τις θέλουμε γιατί μας δημιουργούν στρες. Πόσω μάλλον όταν εκπροσωπείς ένα σταθερό ζώδιο όπως ο Σκορπιός. Σιχαίνονται τις αλλαγές, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ αλλά η αλλαγή είναι μία μικρή κρίση μέσα τους. Υπάρχουν ζώδια που ακόμα και όταν δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, προσαρμόζονται εύκολα» είπε αρχικά η Άση Μπήλιου.

«Τελειώνει ένας συγκεκριμένος κύκλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναδουλέψει, δεν το πιστεύω. Αυτό που την καλεί το σύμπαν να κάνει είναι κάτι διαφορετικό. Θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να το ξανασκεφτεί πραγματικά αν θα πρέπει να ξανακάνει το ίδιο. Είναι σε φάση να κάνει αλλαγές. Ξέρω το ωροσκόπιό της, συνεργαστήκαμε 10 χρόνια» τόνισε η αστρολόγος.

Διαβάστε ακόμη: