Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Μπορεί έναν χρόνο να απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά το κοινό της την αναζητά στα social media όπου παραμένει πολύ ενεργή, διατηρώντας την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο αγαπημένο μέσο των celebrities της λοιπόν, είπε την «καλημέρα» της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα και με τον φωτογραφικό φακό να είναι πολύ κοντά στο πρόσωπό της, δείχνοντας πως μπορεί να μην ήταν βαμμένη αλλά προσέχει τον εαυτό της και για αυτό δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια με make up.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Και να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιράσει την καθημερινότητά της ανάμεσα στην Αθήνα και την Άνδρο και οι πρόσφατες φωτογραφίες της είναι από το αγαπημένο της νησί, ποζάροντας με μαγιό αλλά και στην παραλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια προετοιμάζεται με πυρετώδη ρυθμό για τη νέα τηλεοπτική χρονιά αλλά συνάμα, απολαμβάνει και ξέγνοιαστες στιγμές διανύοντας ένα καυτό- από άποψη θερμοκρασιών- καλοκαίρι.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της πάντως, η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται πολύ χαλαρή, με ευχάριστη διάθεση και με απλά, καθημερινά ρούχα, δείχνοντας να ευχαριστιέται τη θέα και την ηρεμία που τής προσφέρει η θάλασσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Μάλιστα, τα σχόλια είναι- στην πλειονότητα των φορών- αποθεωτικά: «Δίνεις λάμψη στο νησί μας Ελένη», «Κάνε μία βουτιά και για εμένα που ψήνομαι στη δουλειά στην Αθήνα! Καλημέρα αγαπημένη μου», «Πάντα θεά, πανέμορφη γυναίκα η Ελένη της καρδιάς μας! Και εμείς Άνδρο είμαστε» και «Ξεκουράσου τώρα που προλαβαίνεις γιατί από Σεπτέμβρη έρχονται MEGAla πράγματα», είναι μερικά από τα comments που τής άφησαν οι ακόλουθοί της.

Σημειώνεται πως η γοητευτική Ελένη Μενεγάκη μιλώντας στην κάμερα των social media του MEGA εξέφρασε πρόσφατα, πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στο κλασικό της μεσημεριανό τηλεοπτικό πόστο.