Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της δήλωση ως παρουσιάστρια του MEGA και μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ειδικότερα, η γνωστή και καταξιωμένη παρουσιάστρια εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το μεγάλο κανάλι και προέβη, μετά από αρκετούς μήνες, στην πρώτη δήλωσή της ως παρουσιάστρια του MEGA.

Φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια του προγράμματος του καναλιού

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια του προγράμματος του καναλιού, το πρωί της Τρίτης. Και κατά τη διάρκεια της εν λόγω φωτογράφισης, η πανέμορφη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έκανε και την πρώτη δήλωσή της στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.

Μιλώντας στην κάμερα των social media του MEGA εξέφρασε πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στο κλασικό της μεσημεριανό τηλεοπτικό πόστο ενώ για ακόμα μία φορά ανέφερε πως θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Όσο για την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα της εκπομπή, αν και η διάσημη παρουσιάστρια κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις κινήσεις της, προετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, ενώ για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των λήψεων.

Επιστρέφει στο MEGA από όπου ξεκίνησε

Ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).