Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην Άνδρο και οι πρόσφατες φωτογραφίες της είναι από το αγαπημένο της νησί, ποζάροντας με μαγιό αλλά και στην παραλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην πρωτεύουσα και την «Άνδρο της», όπως την αποκαλεί, καθώς προετοιμάζεται με πυρετώδη ρυθμό για τη νέα τηλεοπτική χρονιά αλλά συνάμα, απολαμβάνει και ξέγνοιαστες στιγμές διανύοντας ένα καυτό- από άποψη θερμοκρασιών- καλοκαίρι.

Την αποθεώνουν στο Instagram της

Στις τελευταίες αναρτήσεις της λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται στη μια με το μαγιό της και στην άλλη, είναι ξαπλωμένη στην παραλία και ευχαριστιέται τη θέα και την ηρεμία που τής προσφέρει η θάλασσα.

Μάλιστα, τα σχόλια ήταν αποθεωτικά: «Δίνεις λάμψη στο νησί μας Ελένη», «Κάνε μία βουτιά και για εμένα που ψήνομαι στη δουλειά στην Αθήνα! Καλημέρα αγαπημένη μου», «Πάντα θεά, πανέμορφη γυναίκα η Ελένη της καρδιάς μας! Και εμείς Άνδρο είμαστε» και «Ξεκουράσου τώρα που προλαβαίνεις γιατί από Σεπτέμβρη έρχονται MEGAla πράγματα», είναι μερικά από τα comments που τής άφησαν οι ακόλουθοί της.

Πάντως, πριν από μερικές ημέρες, είχε ανεβάσει και μια πιο οικογενειακή φωτογραφία ποζάροντας με τους δικούς της ανθρώπους στον φωτογραφικό φακό, σε χαλαρές στιγμές, καθισμένοι στο τραπέζι.

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται για τον Σεπτέμβρη

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της δήλωση ως παρουσιάστρια του MEGA καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η γνωστή και καταξιωμένη παρουσιάστρια εγκαινίασε τη συνεργασία της με το μεγάλο κανάλι και προέβη, μετά από αρκετούς μήνες, στην πρώτη δήλωσή της ως παρουσιάστρια του MEGA. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια του προγράμματος του καναλιού, πριν από ορισμένες ημέρες.

Και κατά τη διάρκεια της εν λόγω φωτογράφισης, η πανέμορφη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έκανε και την πρώτη δήλωσή της στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού. Μιλώντας στην κάμερα των social media του MEGA εξέφρασε πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στο κλασικό της μεσημεριανό τηλεοπτικό πόστο ενώ για ακόμα μία φορά ανέφερε πως θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.