Αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας, όπου μίλησε για τη ζωή της. Από τα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία και τον εμφύλιο πόλεμο που θυμάται, μέχρι σήμερα που είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της ελληνικής ποπ σκηνής.

Το τραγούδι και ο χορός

Μιλώντας για την αγάπη που έχει στο τραγούδι και το χορό, η Ελένη Φουρέιρα, δηλώνει πώς: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι να τραγουδάω και να χορεύω. Ήμουν το τρελό παιδί της οικογένειας. Μικρή πάντα έκλαιγα για κάποιο λόγο ήμουν λίγο περισσότερο drama queen απ΄ότι θα έπρεπε».

Ελένη Φουρέιρα: Τα παιδικά χρόνια στην Αλβανία

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στη συνέχεια και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε λόγω του εμφυλίου στην Αλβανία. «Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες, ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Η Ελλάδα και το bullying

Αναφερόμενη για την περίοδο που ήρθε στην Ελλάδα η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι έχει βιώσει bullying. Παρόλα αυτά, θεωρεί πια ότι η Ελλάδα είναι η πατρίδα της. «Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε bullying δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία».

Ελένη Φουρέιρα: Τα παιδικά χρόνια στην Αλβανία, το bullying στην Ελλάδα, οι πλαστικές

Ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί μπήκε στη διαδικασία να κρύψει την καταγωγή της.  «Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη, ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ».

Πλαστικές επεμβάσεις

Επιπροσθέτως, ερωτώμενη για τις πλαστικές επεμβάσεις η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε ότι η εξωτερική εμφάνιση για έναν καλλιτέχνη παίζει ρόλο και όπως είπε είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αρκεί να μην είναι υπερβολικές: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια είπε ότι δε θέλει να «απασχολεί» για αυτόν το λόγο και εξηγεί πως δεν της αρέσει να τη ζει «μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας»: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου, θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».