Η πρώην παίκτρια του Power of Love και ηθοποιός Έλενα Πολυχρονοπούλου συνελήφθη με τον σύντροφό της, με 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. Και όπως αναφέρει το βιογραφικό της, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και σε Δραματική σχολή ενώ έχει σπουδές και στη Δημοσιογραφία.

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, είδαμε ξανά την Έλενα Πολυχρονοπούλου στην τηλεόραση στη στήλη «Διλήμματα» πρωινής εκπομπής.

Έμενε στη Νέα Σμύρνη με τον σύντροφό της

Το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Νέα Σμύρνη μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε αποκαλύψει ότι ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Όπως δήλωνε η ίδια είναι δυναμική, φιλόδοξη αλλά και πολύ ζηλιάρα. Στη συμμετοχή της στο Power of Love, ανέφερε πως θέλει τον άνδρα δυναμικό και υποστηρικτικό, πιστεύοντας στη δυναμική προσωπικότητα του άνδρα, θέλει να θαυμάζει τον σύντροφο της, να έχει φιλοδοξίες άλλα να είναι και τη βοηθά.

Στο παρελθόν η Έλενα έπαιζε ποδόσφαιρο, ήταν στην Γ’ εθνική γυναικών. Στο βίντεο με την παρουσίαση της κατά την είσοδο της στο σπίτι του Power of love είπε: «Δεν θέλω ο άνδρας να είναι μαμάκιας και δεν θέλω να κοιτάζεται περισσότερες ώρες από εμένα στον καθρέφτη. Αίτια χωρισμού για εμένα; Είναι να μην με έχει προτεραιότητα του».

Όσο για την προσωπική της ζωή είχε αναφέρει πως «είμαι πάρα πολύ της σχέσης, από τα δεκαπέντε μου μέχρι και τώρα ανά δύο χρόνια ήμουν σε σχέση, δεν έχω μείνει σχεδόν καθόλου μόνη μου».

Σημειώνεται πως η νεαρή πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη από τις αρχές με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί, εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης 7,8 κιλών και χρηματικό ποσό. Μάλιστα, ο σύντροφος της Ελενας Πολυχρονοπούλου προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.