Η Έλενα Κρεμλίδου σκέφτηκε να δραστηριοποιηθεί περαιτέρω στα social media και να ανοίξει λογαριασμό και στο OnlyFans, όπως αποκάλυψε σε βίντεο της που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε καλεσμένο τον Διονύση Ατζαράκη πριν μερικές ημέρες και αφιέρωσαν μερικά λεπτά σε μία συζήτηση για τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Στην ερώτηση για το αν θα έφτιαχνε λογαριασμό στο Onlyfans, η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε στον Διονύση Ατζαράκη: «Το συζητάω πάρα πολύ, αλλά όχι γυμνό. Το κάνω ήδη στο Instagram τζάμπα, γιατί όχι και να πληρώνομαι. Είναι… ρετσινιά το Onlyfans. Θα ανεβάζω καινούργιες φωτογραφίσεις. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι πολύ, αφού το έκανα για το Playboy και χωρίς να πληρωθώ».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 16ο λεπτό:

Τι είναι το OnlyFans

To OnlyFans είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα περιεχομένου, που από την περίοδο της καραντίνας και ύστερα απέκτησε μεγάλη απήχηση στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό ενώ αποφέρει και χρήματα σε όσους το χρησιμοποιούν.

Το περιεχόμενο είναι συνήθως αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από γυναίκες, όσο και από άνδρες, το κοινό των οποίων πληρώνει κάποιο ποσό για να βλέπει το περιεχόμενο του εκάστοτε μέλους.

Και όπως έχει αποκαλύψει και η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν λίγο καιρό, η ίδια καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να κερδίζει περί το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως από το Onlyfans.

Διαβάστε ακόμη: