Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά και την δεύτερη απολογία του.

Σύμφωνα πληροφορίες, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, επιβλήθηκαν στον πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Εις βάρος του Παναγιωτόπουλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, μετά και την σημερινή απόφαση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφυγε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Θεσσαλονίκης «σαν κυνηγημένος» για να αποφύγει τα κανάλια και τους δημοσιογράφους.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και για την δεύτερη υπόθεση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και για την δεύτερη υπόθεση

«Η πρόταση της υπεράσπισης είναι να συγχωνευθούν οι δύο δικογραφίες. Από τη πρώτη στιγμή ο στόχος και χρέος της υπεράσπισης ήτανε να αναδείξει τις πραγματικές διαστάσεις των πράξεων και της υπόθεσης. Στο συγκεκριμένο στάδιο, νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που δεδομένων των συνθηκών κι εννοώ των κακουργηματικών διώξεων αυτό που επιτεύχθη η αντιμετώπιση του κατηγορουμένου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε», τόνισε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο»

Σύμφωνα με το seleo.gr, αναφορικά με την τελευταία καταγγελία της 42χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εντολέας του ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο και ότι το είχε ανεβάσει παλαιότερα σε μία ιστοσελίδα που δεν έμπαινε τα τελευταία χρόνια και εκ παραδρομής το ξέχασε.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε.