Η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 τελικά αντί στις 13:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, αναμένεται να διεξαχθεί σε θερμό κλίμα, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εσωκομματικές ζυμώσεις

Στο πλαίσιο αυτών των ζυμώσεων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο twitter, ζητά να εφαρμοστεί ο οδικός χάρτης, όπως αυτός αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την οδυνηρή ήττα και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, δεν μπορεί να μείνει για 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο. Για να ασκήσουμε αποτελεσματικά τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται σοβαρότητα κ ευθύνη. Να βάλουμε όλες κι όλοι το ‘’εμείς’’ πάνω από τα διάφορα ‘’εγώ’’!»

«Να εφαρμοστεί το πλάνο που προτείνει με ευρύτατη πλειοψηφία η Πολ. Γραμματεία. Απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η προετοιμασία για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Οι υποψήφιες-οι Πρόεδροι να καταθέσουν Υποψηφιότητα κ πρόταση και να δεσμευτούν για την στήριξη όποιας-ου εκλεγεί», προσθέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα