Ορίστηκε το πρώτο debate μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ, θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1 στις 22:00 και θα έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες.

Θα συμμετάσχουν δια ζώσης και οι πέντε υποψήφιοι, Ν. ΑνδρουλάκηςΑ. Λοβέρδος, Π. ΓερουλάνοςΧ. Καστανίδης και Π. Χρηστίδης.

Οι δημοσιογράφοι που προτείνει το ραδιομέγαρο είναι οι Γιώργος Κουβαράς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Παππάς.

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, εξέφρασε μια ένσταση προτείνοντας να υπάρξουν εκπρόσωποι και από τα 6 εθνικά κανάλια, στα πρότυπα του ‘17.

Οι υποψήφιοι θα είναι όρθιοι, ενώ θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον ενώ στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται.

Όσον αφορά τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους. Πάντως, μέχρι στιγμής, υπάρχει κοινός τόπος όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα σήμερα επικοινώνησε ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη, Νίκος Μπήλιος,  με την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση.

Ωστόσο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαφωνεί μεταξύ άλλων,  σε ζητήματα όπως τον χρόνο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος διότι όπως λένε δεν αρκεί ώστε να αναπτυχθούν  οι θέσεις των υποψηφίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο debate.