Tην Κυριακή 21 Μάϊου, η Ελλάδα βρισκόταν σε κλοιό εκλογών. Χιλιάδες ψηφοφόροι άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα, ανάμεσά τους φυσικά είναι και οι Έλληνες celebrities που από το πρωί έχουν επισκεφτεί τα εκλογικά κέντρα, δίνοντας την ψήφο τους.

Τα social media τους όπως αναμενόταν γέμισαν με εικόνες από τις κάλπες, με τους περισσότερους να παροτρύνουν τον κόσμο να ψηφίσει.

Η Ντόρα Κουτροκόη απαθανάτισε τη στιγμή που έριχνε την ψήφο της γράφοντας στη λεζάντα: «Με χαρά συμμετέχουμε στη γιορτή της Δημοκρατίας!!! Καλή ψήφο όλοι μας!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Koutrokoi (@dorakoi)

«Με χαμόγελο, αισιοδοξία και με την ελπίδα να γίνει το καλύτερο για τα παιδιά μας και τη χώρα» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανεβάζοντας φωτογραφία από τη στιγμή που ρίχνει την ψήφο του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ψήφισε μαζί με τον αδερφό της, Γιάννη στη Θεσσαλονίκη και έστειλε το δικό της μήνυμα στους followers της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στον Περισσό, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής και άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Η Κατερίνα Καινούργιου μετέβη σε εκλογικό κέντρο στον Βύρωνα, όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα μαζί με τον αδερφό της, Πάνο και έστειλε μήνυμα «καλή ψήφο» στους ακολούθους της στο Instagram.

Στις κάλπες βρέθηκε και η Τίνα Μεσσαροπούλου, που απαθανάτισε την στιγμή…

Ο γιος της Νίκης Λυμπεράκη έκλεψε την παράσταση στην εκλογική κάλπη…

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήρε για παρέα τους γιους της.

Διαβάστε περισσότερα