Η εκλογική διαδικασία, έχει ξεκινήσει και μέχρι στιγμής κυλά ομαλά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Από νωρίς το πρωί τα εκλογικά τους καθήκοντα άσκησαν οι πολιτικοί αρχηγοί, σε όλη την επικράτεια και όπως έχει ανακοινωθεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πολύ πιο άμεσα από άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Μπορεί να μην υπάρχουν προβλήματα, όμως κάποιοι από τους ψηφοφόρους που έσπευσαν στις κάλπες κατάφεραν να… κλέψουν τα βλέμματα.

Έτσι, και ένα ζευγάρι από τις Σέρρες, οι οποίοι πήγαν να ψηφίσουν από πολύ νωρίς με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Επιλογές, πήγαν να ψηφίσουν πρωί πρωί, αμέσως μετά το γλέντι του γάμου τους, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, μοιράζοντας μπομπονιέρες στα άτομα του εκλογικού κέντρου! Σέρρες – εκλογές – νύφη και γαμπρός

Οι νεόνυμφοι, ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείου, βρέθηκαν στο εκλογικό τμήμα προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκόμενων. Ψηφοφόροι και μέλη της εφορευτικής επιτροπής όπως είναι φυρσικό, έδωσαν πολλές ευχές στους νεόνυμφους.

Ντύθηκε γαμπρός και πήγε να ψηφίσει λίγο πριν το γάμο του

Αυτό δεν ήταν το πρώτο σκηνικό που καταγράφηκε καθώς λίγο αργότερα στην Πάτρα, ένας γαμπρός και μία νύφη δεν γύρισαν την πλάτη στις εκλογές, παρά το γεγονός πως οι δυο τους παντρεύονται το απόγευμα και οι ετοιμασίες έχουν φουντώσει. Το μεσημέρι, σε βίντεο που μετέδωσε το Star, είδαμε πώς έφτασε ο νεαρός στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει.

Με ροζ σακάκι, ο γαμπρός πήγε στο εκλογικό τμήμα προκειμένου να προλάβει να ψηφίσει πριν από τον γάμο. Λίγο αργότερα έφτασε στην εκκλησία και η νύφη, συνοδευόμενη από μηχανές μότο κρος.

Το ζευγάρι από την Πάτρα είχε αποφασίσει την ημερομηνία γάμου του προτού ανακοινωθούν οι εκλογές και αποφάσισε να μην αλλάξει τα σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα