Η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες μαζί με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο, θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους. Η ξανθιά καλλονή επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί εγκυμοσύνης αναρτώντας φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης», πλέον ζει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό δεν κρύβεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Έγκυος η Τζούλια Νόβα – Οι φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν τις φήμες

Φορώντας μπλε μπικίνι και με φουσκωμένη κοιλίτσα στις φωτογραφίες, η Τζούλια Νόβα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι έγκυος.

Το μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ήρθε η ώρα να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ευτυχία… Loading… please wait» έγραψε η Τζούλια Νόβα στη λεζάντα της ανάρτησής της και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes, στις φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι είναι έγκυος, «έπεσαν βροχή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Με τον σύντροφο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, είναι ζευγάρι περίπου έναν χρόνο και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της λέγοντας, ότι ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι λεπτομέρειες αφού εμπόδιο στέκεται η πανδημία του κορωνοϊού, όμως, όταν φτάσει «η ώρα η καλή» τότε ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο με λίγους συγγενείς και φίλους.

Μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, πως έγινε η πρόταση γάμου. «Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;» και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: «Θα με παντρευτείς;». Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Έγκυος η Τζούλια Νόβα: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της Μιχάλης Βιτζηλαίος.