Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Τζούλια Νόβα η οποία σύντομα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η ξανθιά καλλονή διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Τζούλια Νόβα, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Τροχός της Τύχης» δέχτηκε πριν λίγες μέρες πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και είπε το μεγάλο «ναι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όμως, η χαρά του ζευγαριού είναι διπλή!

Η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος όχι μόνο θα ενώσουν τις ζωές τους σε λίγο καιρό, αλλά περιμένουν και τον καρπό του έρωτά τους.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος και βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παρόλα αυτά, προς το παρόν το έχει εξομολογηθεί μόνο σε ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και η ευτυχία τους αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε κάθε κοινό στιγμιότυπο, που αναρτούν στα social media.

Σχετικά με τον γάμο τους, η Τζούλια Νόβα είχε αναφέρει στην Σάσα Σταμάτη: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θα το απολαύσουμε, θέλουμε να το ζήσουμε στο έπακρο!»

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;» και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: «Θα με παντρευτείς;». Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do», δήλωσε, μεταξύ άλλων,  η Τζούλια Νόβα.