Ο Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία και το τσιμέντωμα της φίλης του στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας βρέθηκε και ήταν κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι απαγχονισμένος στο κελί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Ρουμάνο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την αυτοκτονία του καθώς δεν είχε δώσει δείγματα μελαγχολίας. Το πρωί στις 10:30, είχε φτιάξει το κελί του, όπου έμενε μαζί με τρεις κρατούμενους. Πήγε στο μπάνιο άνοιξε την βρύση και φαίνεται εκεί να αυτοκτόνησε. Τον βρήκε σωφρονιστικος κατά την καταμέτρηση στις 12:00.

Πριν από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου, ο Ρουμάνος είχε δεχθεί άγρια επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου .

Συγκεκριμένα, η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου είχε γίνει από Αλβανό συγκρατούμενό του. Ο Ρουμάνος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα, και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

H ανάρτηση του δικηγόρου του Ρουμάνου

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ρουμάνου, Βασίλης Νουλέζας ανέφερε σε ανάρτησή του: «Αυτοκτόνησε, απαγχονίστηκε σήμερα Κυριακή 13/12 πρωινές ώρες ο 39 χρόνος εντολέας μου Petre GEORGESCU υπήκοος Ρουμανίας.

Που κατηγορείται για την Ανθρωποκτονια με πρόθεση την δολοφονία της 49 Χρόνης Ρουμάνας συντρόφου του στην Κυπαρισσία και είχε κριθεί μετα την απολογία του προσωρινά κρατούμενος και κρατείτο στην δικαστική φυλακή Ναυπλίου.