Συνελήφθη ο δράστης που διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κατερίνη, με θύμα ένα 45χρονο κομμωτή, ο οποίος είχε βρεθεί καμένος, δεμένος και με κουκούλα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει την πράξη του και όπως φαίνεται είπε στους αστυνομικούς ότι οικονομικές διαφορές ήταν αυτές που του «όπλισαν» τον χέρι ενώ τσακωνόταν συχνά με το θύμα για τέτοιους λόγους.

Το θύμα ήταν ένας κομμωτής, ο 45χρονος Γιάννης, ο οποίος είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα και απανθρακωμένος, πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας, έχοντας δεχθεί μία σφαίρα στο κεφάλι.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Ομολόγησε ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα πήγε στο σπίτι του δράστη. Μετά από διαφωνία, ο 58χρονος χτύπησε τον 45χρονο και τον έδεσε. Στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο 58χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς λέγοντας ότι θεωρούσε τον 45χρονο κομμωτή υπεύθυνο για τη σύλληψή του το 2016 και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο δράστης που έκαψε τον 45χρονο

Ο 45χρονος κομμωτής είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα από το σπίτι του με τους οικείους του να ενημερώνουν την αστυνομία.

Το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο η σορός του βρέθηκε από κάτοικο της Καλλιθέας Κατερίνης, πίσω από τα κοιμητήρια. Ο 45χρονος βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα. Το θύμα έφερε και τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο.

Συντετριμμένος ο πατέρας του κομμωτή

Συντετριμμένος μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 40χρονου κομμωτή.

Με αφορμή τις πληροφορίες για την σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 45χρονου είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου».

Όπως είπε ο γιος του στο παρελθόν είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά αλλά πλέον, όχι. «Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά».

Όταν ο 45χρονος γύρισε στην Ελλάδα, ο πατέρας του τού άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη στο έγκλημα στην Κατερίνη που έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.