Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Πιερία, με έναν περαστικό να εντοπίζει ένα πτώμα πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας, το απόγευμα της Τρίτης 15/6, γύρω στις 19:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το pierianews, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι.

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός, είχε καεί ζωντανός

Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός. Πρόκειται για τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο Καλλιθέας, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανισθεί από προχθές το βράδυ.

Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Φως στα ακριβή αιτία και τις συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Ήταν κομμωτής στο επάγγελμα

Επίσης, ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη ήταν κομμωτής στο επάγγελμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο olympusmera, τον 45χρονο Γ.Α. αναζητούσαν οι οικείοι του εδώ και δύο ημέρες, με την απανθρακωμένη σορό που εντοπίστηκε να ταυτοποιείται.

Επιπλέον, σύμφωνα με το thestival, τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο έφερε ο 45χρονος όπως προκύπτει, σύμφωνα με την αστυνομία, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.