Η «κόκκινη λίστα» των 100 υπόπτων, οι πέντε άγριες συμμορίες ληστών που δρουν στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, οι περίπου 10 μάρτυρες και τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για DNA και αποτυπώματα μέσα απο τη «σοφίτα της φρίκης», συνθέτουν το παζλ των ερευνών των δύο ειδικών ομάδων της Ασφάλειας Αττικής. Οι αναλυτές εκτιμούν οτι μέσα σε αυτή τη λίστα υπόπτων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αποφυλακισθέντες εισβολείς – ληστές και κακοποιοί, κρύβονται οι δολοφόνοι της Καρολάιν.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών και του Διαρρηκτών, σχηματίζοντας το παζλ έκτιμούν οτι οι δολοφόνοι έχουν πολλά χρόνια στην παρανομία, έχουν περάσει απο τις φυλακές και έχουν αναβαθμίσει τη δράση τους σχεδιάζοντας και εκτελώντας υψηλού ρίσκου επιθέσεις, για να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Γλυκά Νερά - φόνος: Πρωτοσέλιδο στη βρετανική Mirror η δολοφονία της Καρολάιν | Alphafreepress.gr

Και δεύτερον αν και είναι αδίστακτοι, είναι επιπόλαιοι και κάνουν λάθη όπως φάνηκε και απο τη διάρκεια της παραμονής τους στην μονοκατοικία της οδού Παναγούλη αφήνοντας πίσω τους στοιχεία που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν το ειδεχθές εγκλημα.

Η «κόκκινη λίστα»

Στην «κόκκινη λίστα» που έχει σχηματιστεί, οι περίπου 100 ύποπτοι, ερευνώνται ένας προς ένας για να διαπιστωθεί αν κάποιοι απο αυτούς έχουν σχέση με την φονική ληστεία. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει περισσότερες από 15 καταθέσεις και περίπου τρία βίντεο που δείχνουν ύποπτα οχήματα και πεζούς. Αυτο το υλικό θα επεξεργαστεί στα εργαστήρια σε μια προσπάθεια μέσα από παγωμένα καρέ να βρεθούν απαντήσεις.

Συγκλονισμένοι είναι οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά όπου εκτυλίχθηκε η αιματηρή διάρρηξη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε ότι “οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά “αν και έχουν δει ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά τους και πολλά φρικιαστικά πράγματα, έχουν συγκλονιστεί από την σκηνή που αντίκρισαν μόλις μπήκαν στο σπίτι της οικογένειαςμε το μωρό της μητέρας, να είναι πάνω από την νεκρή 20χρονη και να την σκουντάει για του δώσει σημασία“.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “όταν είδα την εικόνα με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, κατάλαβα ότι ήταν πατέρας. Αυτός ο αστυνομικός έχει ένα παιδί, ένα κοριτσάκι και ταυτίστηκε με το περιστατικό”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.