Απέραντη θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της 7χρονης Αναστασίας, ανιψιάς της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ, Έρικκας Πρεζεράκου, που είχε διαγνωστεί με μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, που δεν ήταν χειρουργήσιμη.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της Αναστασίας από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..».

H μικρή Αναστασία, έπασχε από επιθετική μορφή καρκίνου στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο.

Η γνωστή αθλήτρια και θεία του αδικοχαμένου κοριτσιού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, “αποχαιρετώντας” την ανιψιά της.

«Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στο Παράδεισο. Χαρές και γέλια που θα κάνετε… παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου.

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα, θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη. Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου… μην μας δίνεις σημασία, από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ό,τι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός… από χαρά είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα…

Δεν θα σου πω αλλά λόγια… θα μπω σε σιωπή… μπας και ακούσω το σιγοτραγούδισμα σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις… Καλό Παράδεισο Αναστασία μου…», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.