Δυνατό είναι το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας με εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

Στη Σούπερ Λίγκα κρίνεται σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος στα 2 ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Προβάδισμα δίνουν οι αποδόσεις στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους. Προτιμώ να τα αφήσω και να ποντάρω στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν. Στο 1,72 είναι το Over στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ισπανία το δυνατό σημείο είναι ο σημερινός «άσος» της Αλμερία στο παιχνίδι με την ουραγό και υποβιβασμένη Έλτσε. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει η Αλμερία στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Πληρώνει 1,60 ο «άσος» της.

Κυνηγάω και μία έκπληξη στην Ισπανία με τον «άσο» της Σοσιεδάδ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τους Βινίσιους, Βαλβέρδε, Μόντριτς και Αλάμπα. Ακολουθεί και το Σάββατο ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Οσασούνα. Λογικό είναι τη Ρεάλ να την ενδιαφέρει περισσότερο το Κύπελλο. Στο 2,62 είναι ο «άσος» της Σοσιεδάδ στο Πάμε Στοίχημα.

Από την Ιταλία ξεχώρισα το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Μόντζα με τη Ρόμα. Παίζει ανοιχτά η Μόντζα και σκοράρει, ενώ δέχεται και γκολ. Η Ρόμα θέλει τη νίκη αφού διεκδικεί το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το Goal/Goal έχει απόδοση 2,02.

Το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας συμπεριλαμβάνει και αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ έχει πάρει τα πάνω της και πετυχαίνει νίκες με Over. Καρδιοχτύπησε στο ματς με την Τότεναμ. Το 3-0 έγινε 3-3 και αμέσως 4-3. Συνδυάζω τον «άσο» της με το Over στον αγώνα με τη Φούλαμ για να ανέβει στο 1,62 η απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα