Μια γυναίκα αποφάσισε να κάνει δίαιτα για να χάσει κιλά, επειδή δεν ένιωθε ωραία με τον εαυτό της, ωστόσο δεν έκοψε τελείως τις κακές συνήθειες και τρώγοντας McDonald’s με KFC μπόρεσε να χάσει περίπου 44 κιλά.

Η Georgia Tulk ζύγιζε περίπου 158 κιλά και από νεαρή ηλικία έβρισκε συναισθηματικό καταφύγιο στο φαγητό, γιατί όταν έπεφτε θύμα εκφοβισμού. Μεγαλώνοντας προσπάθησε να το περιορίσει, αλλά συνέχισε να βρίσκει παρηγοριά τρώγοντας, ειδικά όταν δεχόταν σχόλια για το πάχος της.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει ότι «με έδιωξαν από τρενάκι σε πάρκο, γιατί δεν χωρούσα στη θέση» και πως μια φορά πέταξε με αεροπλάνο χωρίς ζώνη, καθώς δεν υπήρχε κάποια που να την καλύπτει, ούτε βοηθούσε η επέκταση.

Η… δίαιτα με McDonald’s και KFC

Έτσι, τον Νοέμβριο του 2022 ξεκίνησε γυμναστήριο, προσέλαβε personal trainer, αλλά προσάρμοσε και την διατροφή της, χωρίς να σταματήσει να τρώει ό,τι της αρέσει. «Δεν ήθελα να τρώω ήπιο, βαρετό φαγητό για να χάσω βάρος», είπε και με βάση την Mirror άρχισε να μαγειρεύει το fast food που θα αγόραζε.

Τα καθημερινά της γεύματα λοιπόν, ήταν βασισμένα σε κλασικές συνταγές των McDonald’s και των KFC, αλλά μαγειρεμένα στο σπίτι και με υλικά χαμηλά σε λιπαρά. «Θέλω ένα chessburger; Θα το φτιάξω με μπόλικο τυρί που θα έχει χαμηλά λιπαρά. Το ίδιο θα κάνω και με κινέζικο, μόνο που στη σάλτσα θα βάλω εμφανώς λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με έξω».

Πλέον, από την φράση «δεν θα μπορούσα ποτέ να φορέσω ωραία μοντέρνα ρούχα λόγω του μεγέθους μου», βάζει ότι θέλει, γιατί ζυγίζει 114 κιλά και σκοπεύει να χάσει κι άλλα. Μάλιστα διατηρεί λογαριασμό στο Instagram που δημοσιεύσει τις σπιτικές συνταγές της για fast food και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την παρακολουθεί συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη: