Πραγματικά ορισμένες φορές απορώ με το θράσος που έχουν οι άνθρωποι να εμφανίζουν τον εαυτό τους ως κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι!

Και ομολογώ ότι με ενοχλεί να σπεύδουν οι κάθε λογής διαχρονικοί «μαϊντανοί» των τραπεζών και των επιχειρήσεων, να επωφεληθούν από success stories που καμία μα καμία σχέση δεν έχουν με την δική τους δράση, επιρροή ή παρέμβαση!

Επί του προκειμένου τώρα, διάβασα την διαρροή του (πρώην τραπεζίτη και νυν «λαχανέμπορου»)Τόλη σε οικονομικό σάιτ ότι δήθεν η αφεντομουτσουνάρα του είναι ο μέντορας του Χ. Καρώνη, που χάρις στις διδαχές του ίδιου και των συμβουλών που του παρείχε με «πατρική στοργή» (κλαψ, κλαψ), ο ισχυρός άνδρας της Viva Wallet διέπρεψε, μεγαλούργησε και πέτυχε το big deal με την JP Morgan!!!

Δεν θα σταθώ στις …ευχαριστίες του τεχνοκράτη Ν. Κούλη (αλήθεια τι σχέση έχει με τον μάνατζερ – ναυάγιο της ΑΕΚ μια φορά κι έναν καιρό;), ούτε στην εκτίμηση του πρώην μεγαλοβιομήχανου – και συλλέκτη τέχνης- Αβερελ που αυγάτισε για άλλη μια φορά τα λεφτά του (α, ρε φουκαρά Βγενόπουλε, σε ρημάξανε…)!

Είμαι υποχρεωμένος ωστόσο να σταθώ στις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του Τόλη, εσχάτως αποκαλούμενου και ως «Φρεσκούλη» (ταιριάζει εδώ που τα λέμε με την φράντζα και το σύνηθες φρέσκο ξύρισμα), τόσο κατά το πέρασμα του από Εθνική και Πειραιώς (μπουμ ηκούσθη στον αέρα και τα σκάγια πήγαν πέρα!!!), όσο και βάσει της απόδοσης των επιχειρηματικών συμβούλων του σε επιχειρηματικές οικογένειες, όπως για παράδειγμα τα καταστήματα Victoria Secret στα duty free παγκοσμίως!!!

Αλήθεια πόσο κόστισε η σοφή αυτή επιχειρηματική συμβουλή σε απόλυτα νούμερα;