Μαθαίνω ότι ο διαβόητος Τόλης, ο περιζήτητος πρώην τραπεζίτης (μεταξύ εκείνων που ευθύνονται για τα μνημόνια και την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος) που έχει καταστεί ομοτράπεζος πλείστων όσων επιχειρηματιών στα ΔΣ των οποίων συμμετέχει (τι νομίζουν ότι τους προσφέρει άραγε;), μεθοδεύει την πώληση του «Φρεσκούλη», που ως γνωστόν συμμετέχει με μειοψηφικό ποσοστό, σε κορυφαίο επιθετικό fund!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει ένας διάλογος μεταξύ Τόλη και CVC, προκειμένου το fund – οδοστρωτήρας της ελληνικής αγοράς, να μπει και στον «Φρεσκούλη» προκειμένου η εταιρία με τις σαλάτες, από τη λαχαναγορά του Ρέντη να σαρώσει την υφήλιο!

Χωρίς ταυτόχρονα να αποσαφηνίζεται εάν η «πρόσκληση» προς το CVC αφορά την πλειοψηφία του Φρεσκούλη ή περιλαμβάνει και το μειοψηφικό πακέτο που μέσω του fund ο Ταμβακάκης κατέχει.

Και για την απόκτηση του οποίου θυμίζω υπήρξαν εσωτερικές αντιδράσεις που έφτασαν …ψηλά, πολύ ψηλά!
Αυτά προς το παρόν…

ΥΓ. Για να ξέρετε, το CVC βλέπει σαν …μυρμήγκι τον Φρεσκούλη! Το deal, αν γίνει, θα γίνει λόγω σχέσεων των «μάνατζερ» στον τομέα των τροφίμων! Καταλάβατε… Οι βλέψεις του επιθετικού – κερδοσκοπικού fund κατευθύνονται σε ότι μεγαλύτερο και ισχυρότερο υπάρχει σήμερα στον τομέα του λιανεμπορίου…. Και ας έχει μεγάλα δάνεια και υποχρεώσεις… Ο νοών νοείτο!

Οι ταλαντούχοι κ. Ταμβακάκης και Καραμούζης!