Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγανάκτηση της κοινωνίας τόσο για το θέμα του εγκλωβισμού των οδηγών στην Αττική οδό, όσο και για το χάος που προκλήθηκε από την χιονοθύελλα και την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να ανταποκριθεί!

Εκείνο όμως που πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι είναι ο λαϊκισμός υπουργών μιας φιλελεύθερης κατά τα άλλα κυβέρνησης, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ παροτρύνουν τους πολίτες και την κοινωνία να στραφούν δικαστικά, ποινικά και αστικά, κατά της Αττικής οδού και της διοικήσεως της!

Το αν θα προσφύγει ή όχι ο κάθε πολίτης στη Δικαιοσύνη είναι καθαρά θέμα δικό του, με βάση την δική του προσωπική αντίληψη των πραγμάτων, τα συμφέροντα του και την κοσμοθεωρία του και όχι κατ’ υπόδειξη ούτε του Κ. Καραμανλή, ούτε του Τ. Θεοδωρικάκου!

Η δουλειά των υπουργών είναι άλλη σε σχέση με τον πολίτη, να προστατεύουν την κοινωνία από κάθε μορφής απειλές και τούτο στην προκειμένη περίπτωση δεν το έπραξαν, ως όφειλαν!

Η Ελλάδα, είτε αρέσει είτε όχι, είναι μια χώρα δημοκρατική, με φιλελεύθερο αέρα και δημοκρατικές ευαισθησίες.

Και όχι το Ιράν του …Χομεϊνί όπου ο κάθε αξιωματούχος προτρέπει την κοινωνία σε λαϊκές εξεγέρσεις!

Υπάρχουν νόμοι, δικαιώματα, ανεξάρτητες αρχές που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους βάσει στοιχείων και πραγματικών δεδομένων και όχι υπό το βάρος του λαϊκισμού, των εντυπώσεων και των πολιτικών παιχνιδιών…