Την εμβληματική Ράτκα του Κολωνακίου, το πιο κλασικό στέκι εδώ και 38 χρόνια της Αθηναϊκής ελίτ, στην οδό Χάρητος, μεταξύ Λουκιανού και Πλουτάρχου, επισκέφθηκε προ ημερών (μέσα στην εβδομάδα) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να δειπνήσει μετά της συζύγου του Μαρέβας!

Ωστόσο στο ίδιο διαχρονικό γαλλικό μπαρ – restaurant της μεγαλοαστικής τάξης, έτρωγε την ίδια ώρα, ένας ακόμη (πρώην) πρωθυπουργός της Κεντροδεξιάς Παράταξης, εν προκειμένω ο Αντώνης Σαμαράς με την παρέα του!

Όπως ήταν προφανές η ταυτόχρονη παρουσία των δύο κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στο ίδιο bar restaurant, ενός εν ενέργεια και ενός πρώην πρωθυπουργού, του αμέσως προηγούμενου για την παράταξη που ομολογουμένως ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας σε κρίσιμη συγκυρία και τα έφερε εις πέρας με το παραπάνω, προκάλεσε το ενδιαφέρον των παρισταμένων, κατά κύριο λόγο εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, των τραπεζών και της βιομηχανίας!

Το παράδοξο πάντως είναι, πως παρότι πίεσα την πηγή μου να μου αποκαλύψει εάν οι δύο άνδρες είχαν κάποια μεταξύ τους συζήτηση, εντούτοις δεν κατάφερα να επιβεβαιώσω ούτε ότι καν χαιρετήθηκαν ή έστω αντάλλαξαν ματιές!!!

Λέτε; Περίεργα πράγματα είναι η αλήθεια, την ώρα που βαδίζουμε προς τις εκλογές, είτε αυτές διενεργηθούν πρόωρα το Φθινόπωρο, είτε με τη λήξη της θητείας το καλοκαίρι του 2023!

Πως το λεγε ο Ηλιόπουλος στην κλασική ασπρόμαυρη ελληνική ταινία: «Λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε, είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα …»!!!