Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, με γνώση εκ των έσω, ότι κατά το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά εν μέσω της κρίσης που ξέσπασε στην κεντρική εξουσία και είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των πρωτοκλασάτων υπουργών Στ. Παπασταύρου και Ι. Μπρατάκου, υπήρξαν δύο «παρασκηνιακές επιστροφές» στο Μαξίμου!

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες απόλυτα έγκυρες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, κατά τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου του Κυριάκου Μητσοτάκη με γνωστό επικοινωνιολόγο και γόνο ιστορικής πολιτικής οικογένειας που δεν εκπροσωπείται την ώρα τούτη στην κυβέρνηση!

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τις δυο πλευρές να μένουν πολύ ευχαριστημένες!

Πάντως δεν έγινε γνωστό εάν στον συγκεκριμένο παράγοντα προτάθηκε ρόλος στο Μαξίμου ή θέση σε μελλοντικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Την ίδια ώρα, έγκυροι κύκλοι σημειώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκατέστησε πλέον τις σχέσεις του με έναν καλό φίλο «από τα παλιά», παραδοσιακό στέλεχος και άνθρωπο της οικογένειας από την εποχή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Με τον οποίο οι σχέσεις είχαν διαταραχθεί κατά την περίοδο των βουλευτικών εκλογών, με φόντο την πρωτοκαθεδρία σε τοπικό επίπεδο!

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω φίλος της οικογένειας « από τα παλιά», συνδέεται επίσης με πολύ στενή φιλική σχέση και με εν ενεργεία πρωτοκλασάτο υπουργό, ο οποίος θεωρείται και ως το φαβορί να διαδεχθεί στην ηγεσία της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν και εάν ο πρωθυπουργός κλείσει τον κύκλο του …

Διαβάστε ακόμη: