Δύο ανώνυμες καταγγελίες, που κατά τα φαινόμενα εντάσσονται στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος επιχειρηματικών λογαριασμών και οι οποίες αφορούν δύο επιχειρηματικούς ομίλους, απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τις κρατικές Αρχές!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εντελώς συμπτωματικά (!!!) σε τρία γραφεία ανεξάρτητων και φορολογικών αρχών, έφθασαν δυο ανώνυμες καταγγελίες συνοδευόμενες από έγγραφα και «αποδεικτικό υλικό» οι οποίες φέρεται να αφορούν δυο πολύ γνωστούς επιχειρηματικούς ομίλους, η παρουσία των οποίων θεωρείται – και είναι- πολύ έντονη τα τελευταία χρόνια στην αγορά!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι 2 καταγγελίες πρωτοκολλήθηκαν  και έχουν ήδη ανατεθεί σε αρμόδιους ελεγκτές διά τα περαιτέρω!

Για τον ένα όμιλο μάλιστα ζητήθηκε ήδη – κατά τις πληροφορίες – δικαστική συνδρομή από κράτος μέλος της ΕΕ καθώς σύμφωνα με την καταγγελία ενεργοποιείται στην εν λόγω αγορά διά μέσω πλέγματος εταιριών και προσώπων – φαντασμάτων!

Όπως επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, τα στοιχεία που επισυνάπτονταν των καταγγελιών θεωρούνται εκ πρώτης «πειστικά» και εμπεριστατωμένα και στο βαθμό που επιβεβαιωθούν από την έρευνα των Αρχών, εκτιμάται ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, όχι μόνο για τους δύο επιχειρηματικούς οργανισμούς αλλά και για ένα ομόκεντρο σύστημα που λειτουργούσε παράλληλα!

Συνεχίζεται …

Διαβάστε περισσότερα