Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στην πιο πρόσφατη καμπάνια του οίκου Versace, προσθέτοντας ένα ακόμη στη λίστα των επιτευγμάτων της.

Η τραγουδίστρια της ποπ με εντελώς νέα εμφάνιση και κόκκινα μαλλιά φωτογραφήθηκε με δημιουργίες του ιταλικού οίκου μόδας από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό των θρυλικών Mert Alas και Marcus Piggott.

Η τραγουδίστρια του «Levitating» προβάλλει βασικά κομμάτια του οίκου από την επερχόμενη κολεξιόν, όπως τσάντες με διακοσμητικά στοιχεία με τη σήμα κατατεθέν μέδουσα και τακούνια πλατφόρμες.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Versace «επιστράτευσε» τη Lipa, καθώς η ίδια η επικεφαλής του οίκου, Ντονατέλα Βερσάτσε συχνά επιμελείται τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί τελετών απονομής βραβείων.


Πιο πρόσφατα, η Dua Lipa όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, παρακολούθησε την 63η τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων Grammy, φορώντας ένα φόρεμα με αλυσίδα με την υπογραφή Versace.

Επιπλέον τη βραδιά απονομής των Αμερικανών Μουσικών Βραβείων – American Music Awards επέλεξε μίνι φόρεμα με αστερίες από τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021 του οίκου.

Τα ακριβότερα φορέματα όλων των εποχών