Με λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11 Μαΐου τα Brit Awards στα οποία η τραγουδίστρια Dua Lipa σίγουρα πρωταγωνίστησε και μάλιστα για πολλούς λόγους.

Αρχικά, η Dua Lipa ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς καθώς κέρδισε δύο βραβεία στην τελετή των σημαντικότερων μουσικών βραβείων της Μεγάλης Βρετανίας. Μπορείτε να δείτε εδώ όλους τους λαμπερούς νικητές της βραδιάς. Η τραγουδίστρια τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Βρετανίδας Σόλο Καλλιτέχνιδας, αλλά και με το βραβείο για το Βρετανικό Άλμπουμ της Χρονιάς («Future Nostalgia»).

Dua Lipa: Το «κάλεσμα» στον Μπόρις Τζόνσον

Όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου album η Dua Lipa κάλεσε τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να δώσει αύξηση στους εργαζομένους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας – και ειδικά στις νοσοκόμες- για τον αγώνα τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αφιέρωσε το συγκεκριμένο βραβείο στην Dame Elizabeth Anionwu, νοσοκόμα και πρωτοπόρο στον τομέα της υγείας.

Επίσης, αφιέρωσε και το δεύτερο βραβείο, αυτήν την φορά στον Τζίμι, τον νεαρό άνδρα ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από μερικές εβδομάδες στην προσπάθεια του να σώσει μία γυναίκα που είχε πέσει στον Τάμεση.

Η σέξι εμφάνιση της Dua Lipa στο κόκκινο χαλί των Brit awards

Η 25χρονη Dua Lipa, εκτός των βραβείων που απέσπασε και την μοναδική εμφάνιση που έκανε πάνω στην σκηνή, μοίρασε «εγκεφαλικά» όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της βραδιάς με το σέξι outfit της.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι κίτρινο φόρεμα με ουρά της Viviene Westwood και το συνδύασε με μαύρες ζαρτιέρες, ενώ έκανε ένα εκκεντρικό ογκώδες χτένισμα, που σε πολλούς, δικαίως, θύμισε την Amy Winehouse.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Dua Lipa στα Brit Awards:

Με ζαρτιέρες και μίνι φόρεμα η Dua Lipa στα Brit Awards (ΦΩΤΟ)

H Dua Lipa ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς καθώς κέρδισε δύο βραβεία στην τελετή των σημαντικότερων μουσικών βραβείων της Μεγάλης Βρετανίας, τα Brit Awards.

Με ζαρτιέρες και μίνι φόρεμα η Dua Lipa στα Brit Awards (ΦΩΤΟ)

Η Dua Lipa επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί των Brit Awards ένα μίνι κίτρινο φόρεμα με ουρά της Viviene Westwood και το συνδύασε με μαύρες ζαρτιέρες.

Με ζαρτιέρες και μίνι φόρεμα η Dua Lipa στα Brit Awards (ΦΩΤΟ)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.