Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε ανακοινώσει προ πολλού την συμμετοχή της στην «Φάρμα» και μόλις την Παρασκευή την είδαμε να «εισβάλλει» στο παιχνίδι. Η νέα παίχτρια του ριάλιτι μονοπώλησε το ενδιαφέρον από την πρώτη της εμφάνιση κιόλας όταν εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό σορτσάκι και σχολιάστηκε αρκετά από τους συμπαίκτες της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται όμως ότι θα συνεχίσει να «ανάβει» φωτιές στην Φάρμα καθώς όταν αποφάσισε να κάνει μπάνιο με το μαγιό της… «τους χάζεψε»!

Όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου…έκανε μπάνιο με το μαγιό της

Το πρωί της Τρίτης, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από την στιγμή που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει το πρώτο της μπάνιο, φορώντας το μαγιό της, στην Φάρμα. Το επεισόδιο, που όπως θα δείτε στο βίντεο…προκάλεσε ταραχή, θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω πλάνα, η Αλεξάνδρα εμφανίζεται με ένα μαύρο μπικίνι και προκαλεί…«εγκεφαλικά» στους άντρες του σπιτιού.

Το βίντεο από όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πρώτο της μπάνιο στην Φάρμα:

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλακοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο.

«Μας χάζεψε»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος όταν την είδε, εντυπωσιασμένος από τις αναλογίες και το καλλίγραμμο σώμα της έκανε τα δικά του σχόλια.

«Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά!», ανέφερε ο ηθοποιός σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει μπάνιο με μπικίνι και..ανάβει φωτιές στην Φάρμα (vid)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε ένα μαύρο μαγιό και με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλακοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο στην Φάρμα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο της εκπομπής μόδας «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.