Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου φόρεσε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε με θέα την θάλασσα.

Η Σοφία Παυλίδου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία όπου φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι και το έχει συνδυάσει άψογα με μωβ κιμονό, ένα άκρως καλοκαιρινό στιλ.

Η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις και εντυπωσίασε με το καλλίγραμο σώμα της και τις τέλειες αναλογίες.

Δείτε την φωτογραφία με το μαγιό που ανέβασε η Σοφία Παυλίδου

Δείτε την φωτογραφία με το μαγιό που ανέβασε η Σοφία Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου εντυπωσίασε με το μαγιό και το καλλίγραμο σώμα της.

Ποια είναι η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου που εντυπωσίασε με τις «τέλειες» αναλογίες του σώματός της

Τη Σοφία Παυλίδου γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικούς ρόλους, ενώ περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου». Παράλληλα, την ίδια περίοδο, έκανε διάφορες εμφανίσεις στην σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το Κόκκινο Δωμάτιο», όπου επίσης σημείωσε επιτυχία.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η ηθοποιός θέλησε να δείξει μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς της και συμμετείχε στο ριάλιτι η «Φάρμα», το οποίο προβάλλεται από τον Ant1. Η συμμετοχή της στο ριάλιτι ωστόσο δεν κράτησε πολύ, αφού η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρίσει οικειοθελώς για να επιστρέψει στους δίδυμους γιους της, οι οποίοι φέτος θα δώσουν Πανελλαδικές.

Η Σοφία Παυλίδου έχει δύο γιους, τους οποίους έχει αποκτήσει με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1996, παντρεύτηκε το 2004, ενώ το 2004, ύστερα από 17 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι δυό τους παρόλο που έχουν χωρίσει διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

 

Δείτε εδώ επίσης την φωτογραφία της Σάρον Στόουν με μαγιό που «αποδεικνύει» γιατί αποτελεί ένα από τα διασημότερα sex symbol στο διεθνές σινεμά και παραμένει ψηλά στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο:

Σάρον Στόουν: Κλέβει τα βλέμματα στα 63 της με μαγιό

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.