Για τον εθισμό του στο πορνό μίλησε ο διάσημος ράπερ Drake.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Howard Stern Show», ο εξαιρετικά δημοφιλής ράπερ Drake παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πορνό κάθε μέρα και εξομολογήθηκε πως βγαίνει με τέσσερις ή πέντε γυναίκες ταυτόχρονα, ενώ συζήτησε και το ενδεχόμενο του γάμου.

Αν και ο Drake δεν έχει παντρευτεί ποτέ, έχει έναν πεντάχρονο γιο με την Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Sophie Brussaux, η οποία είναι πρώην σταρ ταινιών ενηλίκων με το ψευδώνυμο Rosee Divine.

Ο Drake αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένος στο πορνό: «Βλέπω σε καθημερινή βάση»

Drake: «Βλέπω πορνό σε καθημερινή βάση»

Σε ένα βίντεο από την συνέντευξη που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο παρουσιαστής ρωτά τον Drake για το είδος του πορνό που παρακολουθεί. «Απλά το καλύτερο. Μόνο τους καλύτερους» απάντησε ο ράπερ. «Παρακολουθώ πορνό σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, πραγματικά, αυτοί είναι οι πραγματικοί σούπερ σταρ του κόσμου για μένα» πρόσθεσε ενώ γελούσε μαζί με τον Βρετανό ράπερ Savage 21.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ρώτησε τον 36χρονο Drake για τον έρωτα και για το εάν θα μπορούσε ποτέ να δει τον εαυτό του να δεσμεύεται με μία γυναίκα και να παντρεύεται.

«Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα, ξέρετε. Νομίζω ότι τελικά, όταν όλα ειπωθούν και αυτός ο εθισμός της δουλειάς και της επιτυχίας και της κίνησης προς τα εμπρός θα έχει τελειώσει, νιώθω ότι όλοι θα χρειαστούμε κάτι αληθινό. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά» ανέφερε ο ράπερ.

O Kanye West λέει ότι η μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν έκανε σεξ με τον Drake

Συνεχίζοντας την ανάλυση για το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο Drake πέρασε στην τρέχουσα φάση της ζωής του.

«Αυτήν τη στιγμή, συνηθίζω να βγαίνω με τέσσερις ή πέντε γυναίκες» προσθέτοντας ότι το κάνει αυτό επειδή «μου αρέσουν δύο πράγματα σε κάθε κορίτσι». Προσπαθώντας να βρει τις κατάλληλες λέξεις, συνέχισε: «Ειλικρινά δεν ξέρω. Ελπίζω ότι θα βρω κάποια».

Ο Drake αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένος στο πορνό: «Βλέπω σε καθημερινή βάση»

Σε αυτό το σημείο αποκάλυψε μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες του προκειμένου να μπει σε μια σοβαρή σχέση. «Το σπουδαιότερο για μένα είναι ότι χρειάζομαι έμπνευση» λέει και συνεχίζει: «Δεν ξέρω πώς θα το βρω αυτό μέσα από το πορνό. Απλά χρειάζομαι όλα αυτά τα πράγματα».

 

Διαβάστε ακόμη: