Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 11/4, η υποβολή συμμετοχών στο E-Learning του Κέντρου Χρηματοοικονομικής Υπευθυνότητας της doValue Greece σε συνεργασία με Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για την συμμετοχή στο πρώτο e-Learning με τίτλο  «Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός και Χρηματοοικονομική Υπευθυνότητα» οι υποψήφιοι πρέπει

  • Να είναι ηλικίας από 18 έως 25 ετών
  • Να είναι φοιτητές ανεξαρτήτως του κλάδου σπουδών ή της σχολής στην οποία είναι εγγεγραμμένοι.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν έως τις 17/4/2024.  Το πρόγραμμα θα δεχτεί συνολικά 40 συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της σειράς υποβολής των αιτήσεων. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει Παρασκευή 10/5 και θα διαρκέσει περίπου ενάμιση μήνα, ήτοι 20 ώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, η doValue:

Έχει δημιουργήσει διακριτή σελίδα στο site της (https://dovaluegreece.gr/ekpaideytiko-programma-e-learning#), με συνδεδεμένη φόρμα η οποία θα συμπληρώνεται και θα υποβάλλεται με αποστολή στο mail του κέντρου [email protected]

Έχει υλοποιήσει μηχανισμό όπου θα αναρτάται η ταυτότητα και ένα αποδεικτικό φοίτησης.

Ο υποψήφιος λαμβάνει αυτοματοποιημένο μήνυμα που τον ενημερώνει ότι θα λάβει την τελική απάντηση για την συμμετοχή του σε επόμενη φάση.

Τα στοιχεία των επιτυχόντων θα αποσταλούν στο ΚΕΒΙΔΙΜ για να στείλει τους μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα σε κάθε υποψήφιο.

Διαβάστε ακόμη: