Τα «βρόντηξε» όλα και έφυγε από το «Πρωινό» η Δούκισσα Νομικού. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την παρουσιάστρια και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα. Στην ανακοίνωση φαίνεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, λόγω αγεφύρωτων διαφορών της με την πρωινή εκπομπή, ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Δυο εβδομάδες άντεξε η Δούκισσα

Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται ότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προσδοκίες για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, η περιβοήτη συνεργασία που πολυδιαφημίστηκε από τον σταθμό του Αμαρουσίου, δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν όλοι. Η ρήξη μεταξύ τους άρχισε να φαίνεται έντοντα όταν η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στο πλατό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει τους τηλεθεατές με μια πολύ σύντομη αλλά και αόριστη αναφορά στην απουσία της.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε» ήταν τα λόγια του.

Η συνεργασία της Δούκισσας με τον ΑΝΤ1

Με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 περιέγραφε πριν από λίγες ημέρες: Το «Πρωινό» καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη και επικοινωνιακή προσωπικότητα. Με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι ευαισθησία, θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας».

Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με την παρουσιάστρια να μην εμφανίζεται στο πρώτο μέρος της εκπομπής αλλά λίγα λεπτά μετά τις 11.30. Ντυμένη στα λευκά και με ένα πελώριο χαμόγελο, η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1» είχε πει τότε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας την είχε ρωτήσει τον λόγο που δεν θα βρίσκεται μαζί του από την αρχή της εκπομπής.

«Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…», του είχε απαντήσει με νόημα.

Οι επόμενες μέρες και ο περιορισμένος χρόνος της στην εκπομπή

Η επόμενη μέρα βρήκε τη Δούκισσα Νομικού μόνη στο Πρωινό χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα σε μια εκπομπή που είχε διάρκεια 1.5 περίπου ώρα, λόγω της απεργία της ΕΣΗΕΑ. Οι επόμενες ημέρες φάνηκαν να κυλούν ομαλά με τους ρόλους, ωστόσο να είναι ευδιάκριτοι ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές.

Η Δούκισσα Νομικού δεν είχε καμία συμμετοχή στο πρώτο μέρος της εκπομπής που είναι το ενημερωτικό. Εμφανίζονταν στο πλατό μετά τις 11 και αφού σχολίαζε κάποια θέματα ψυχαγωγίας με τον Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη ομάδα, πήγαινε στην κουζίνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας δεν έλειπε ούτε από εκεί. Έμενε ωστόσο μόνη της την ώρα των ζωδίων μαζί με τη Λίτσα Πατέρα ενώ στη συνέντευξη, την οποία έκαναν από κοινού με τον Γιώργο Λιάγκα, ο χρόνος για ερωτήσεις που της δινόταν ήταν και πάλι κάπως περιορισμένος.

Η Δούκισσα Νομικού έδειχνε να τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο και μεταξύ τους όλα έδειχναν πως είχαν βρει έναν ρυθμό.

Τα σχόλια του Λιάγκα

Ακόμη και όταν ο Γιώργος Λιάγκας έριξε μια κάπως… προκλητική ατάκα την ώρα της μαγειρικής, η Δούκισσα Νομικού αντέδρασε με χιούμορ μιας και είχε καταλάβει πως ο τρόπος του συμπαρουσιαστή της είναι πιο καυστικός.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στη Δούκισσα Νομικού όταν εκείνη του πρόσφερε λίγο από το φαγητό που ετοίμαζε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» είχε απαντήσει η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά λέγοντας, «Και κάτω μου» κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια και την Δούκισσα Νομικού να πάει να κρυφτεί πίσω από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η επόμενη εβδομάδα έφτασε και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα (Δευτέρα 19/9 και Τρίτη 20/9, η παρουσιάστρια είχε μπει στο πλατό από την έναρξη της εκπομπής λόγω της κηδείας της Ελισάβετ) μέχρι την Τετάρτη 22/9, μια ημέρα μετά η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε να είναι αρκετά προβληματισμένη.

Την ώρα μάλιστα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και αναφερόταν στα επαγγελματικά διλήμματα του δικού της ζωδίου, βούρκωσε.

Διαβάστε ακόμη: