Η καλλονή Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε την δίαιτα που ακολουθεί και δεν παίρνει κιλό. Το μοντέλο που είναι και μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι είναι πειθαρχημένη τόσο στην διατροφή της όσο και στις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Η ίδια δήλωσε ότι μετά την γέννηση της κόρης της Αναστασίας, ο μεταβολισμός της ενεργοποιήθηκε ακόμη περισσότερο. Επιπλέον παραδέχτηκε πως δεν αγχώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», είπε.

«Δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά στις εγκυμοσύνες μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν με ένοιαζε. Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας. Αλλαξε ο μεταβολισμός μου, όπως στο σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», δήλωσε στην εκπομπή «The2night show».

https://www.youtube.com/watch?v=MxSTwqClgkk&ab_channel=ANT1TV

Η διατροφή της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτοντας τα μυστικά της είπε:

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».