Εσπευσμένα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος που σκότωσε την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά, κατά την διάρκεια διακοπών τους στην Φολέγανδρο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega κάποιοι μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας και κάποιοι για επιληπτική κρίση με πιθανότερο σενάριο το δεύτερο.

Στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί σήμερα εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος.

Κι ενώ είχε προγραμματιστεί για σήμερα να απολογηθεί, πλέον, αναμένεται η γνωμάτευση των γιατρών για το κατά πόσο τελικά μπορεί.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του 30χρονου έχουν υποστηρίξει ότι ο πελάτης τους πάσχει από ψυχική νόσο και γι’ αυτό ενδέχεται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο δικηγόρος Γιώργος Βλάχος ο 30χρονος είχε διαγνωστεί το 2014 με σοβαρή ψυχασθένεια και έκτοτε βρισκόταν υπό παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως φαίνεται τελικά να διέκοψε μόνος του.

Ανατροπή για το πως βρέθηκαν η Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος στην Φολέγανδρο

Ερωτηματικά δημιουργούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως και ενδέχεται να φέρουν ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας στη Φολέγανδρο.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες από το περιβάλλον της 26χρονης, η Γαρυφαλλιά είχε ξεκινήσει για διακοπές μαζί με φιλικά ζευγάρια με προορισμό το νησί της Σίφνου. Άγνωστο είναι προς το παρόν κάτω από ποιες συνθήκες, μαζί με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, αποβιβάστηκαν στην Φολέγανδρο.

Η μαρτυρία που επικαλείται η εφημερίδα Πελοπόννησος, μπορεί να φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση της γυναικοκτονίας.

Εντωμεταξύ οργισμένη ήταν η απάντηση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για το «συγγνώμη» που ψέλισε ο 30χρονος την Τρίτη βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του γιατί υπήρχε μια ευκαιρία, είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου. Να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Δεν τη δέχομαι εγώ τη συγγνώμη του» είπε χαρακτηριστικά στο Star η μητέρα της 26χρονης