Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στα social media για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο πολυτελής οίκος μόδας Dior αντικατέστησε τη Bella Hadid με το μοντέλο May Tager, που έχει καταγωγή από το Ισραήλ, για τη χριστουγεννιάτικη διαφημιστική του καμπάνια.

Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας έχει επηρεάσει ακόμα και τον χώρο της μόδας και τώρα φαίνεται πως ο οίκος Dior αντικαθιστά τη μακροχρόνια πρέσβειρά του, τη Bella Hadid με την Ισραηλινή May Tager.

Η Bella Hadid έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη και τις ΗΠΑ και δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά της κατά του Ισραήλ τον τελευταίο καιρό που η Μέση Ανατολή συγκλονίζεται από τον πόλεμο με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Ισραηλινή May Tager έχει κάνει φωτογραφίσεις με την ηθοποιό-μοντέλο Anya Taylor-Joy και άλλες γυναίκες για αρώματα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης του Dior, ωστόσο δεν είναι σαφές αν η συνεργασία τους θα είναι μακροχρόνια.

Τώρα, οι φήμες λένε πως η Bella Hadid αντικαταστάθηκε από την May Tager και πως το μοντέλο από το Ισραήλ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας.

Προς το παρόν ούτε η Bella Hadid ούτε ο οίκος Dior έχουν σχολιάσει τις φήμες. Αξιοσημείωτο είναι πως η 24χρονη May Tager έχει ήδη ένα πλουσιότατο βιογραφικό με συνεργασίες, με οίκους όπως οι Giorgio ArmaniLouis VuittonVictoria’s Secret και πολλούς άλλους.

Διαβάστε ακόμη: