Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στον καβγά του Αχιλλέα Μπέου με τον Νάσο Ηλιόπουλο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή έπειτα από λίγα λεπτά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, είπε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «τεράστιο σκάνδαλο» με το Πανθεσσαλικό στάδιο. «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο», συμπλήρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Λίγα λεπτά έπειτα από αυτή την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε και ξέσπασε ο καβγάς.

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που ήταν εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2023.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε προσωπικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου…». Ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε λέγοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», συμπληρώνοντας ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος και να με προσβάλλει».

Η Σία Κοσιώνη ζήτησε από όλους να κινηθούν σε κόσμιο πλαίσιο, αλλά μάταια. «Στο 4%, εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ… ανεπάγγελτε. Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία, αποδείξεις… λάσπη αυτοί είστε», είπε προς τον κ. Ηλιόπουλο. «Ανύπαρκτε… πήγαινε κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε», συμπλήρωσε.

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν», του αποκρίθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: